Wie zijn wij?

Wij zijn twee jonge ondernemers, die met coachen ooit begonnen zijn aan onze eigen keuken tafel. Vanuit daar is onze mooie praktijk uitgegroeid tot een locatie waar meerdere disciplines nauw samenwerken.

IGGA is ooit ontstaan vanuit de wil en de passie om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden op de punten waar zij tegenaan lopen en ze sterker te maken vanuit wat ze kunnen.

Wekelijks Soep momentje

2 begeleidingsuren op onze locatie in Nijmegen
Donderdags  15.30  -  18.30

IGGA werkt nauw samen met

Referentie

"Mascha begeleidt mij al een aantal jaar. Dit begon toen ik nog intern woonde. Tussen Mascha en mij klikte het meteen en ik durfde veel meer te delen en te bespreken dan met andere begeleiding. Wat ik altijd heel fijn vind aan Mascha, en Linda, is dat ze op hetzelfde niveau gaan zitten. Wat voor mij vooral inhoud dat ze niet doen alsof ze alles weten en met je meedenken in plaats van voor je denken.

Hierdoor ben ik ook met Linda gaan werken, omdat zij mij in dingen kon ondersteunen die op sommige momenten beter op mij aan sloten dan wanneer Mascha dat had gedaan.

Ook Linda ken ik nu al een aantal jaar. En ik ga nog steeds met veel plezier naar hen toe. Zelfs als ik dingen moeilijk vind, weet ik dat ik bij ze terecht kan. Ik kan volledig mezelf zijn.

Omdat ze zo’n fijne en veilige omgeving weten te creëren, ben ik zelfs mee gegaan op activiteiten en vakanties waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat überhaupt als optie zou zien om ooit te doen."

Referentie

"Ik ben al vaak bij Mascha en Linda geweest voor NEI, voor veel verschillende vragen/problemen, zowel voor mijn kinderen als voor mijzelf. Denk hierbij aan gedragsproblemen, emotionele problemen, allergieën, enzovoort. Tot nu toe heeft elke sessie enorm veel goeds opgeleverd en zie ik echt positieve veranderingen erna. Ik weet inmiddels dat eigenlijk bij elk probleem of elke vraag NEI een uitkomst kan zijn. Misschien dat het niet meteen alles oplost, maar het geeft in ieder geval wel altijd veel handvatten. En daar komt bij dat Mascha en Linda beiden erg prettige personen zijn, waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze zijn erg warm en persoonlijk, maar ook professioneel en zeer kundig. Ik heb al veel mensen naar hen verwezen voor NEI en heb van iedereen tot nu toe positieve reacties gehoord."

LindaVeldhuizen

linda@igga.nl

06 13 24 05 65

Mascha Knipping
mascha@igga.nl
06 42 31 76 66

Molenveldlaan 59 (oude kazerneterrein)
6523 RJ NIJMEGEN

© 2018 Studio Charlotte