Stiching

Naast onze passie van een bedrijf hebben, is er een passie voor de wereld. Dit uit zich in vrijwilligersprojecten in het buitenland en binnenland. Een deel van het coachingsbedrag wordt op een aparte rekening gestort om dromen in binnen- en buitenland te kunnen verwezenlijken.

 

De wereld geeft ons niet alleen het leven zelf, maar ook de mogelijkheid ons leven te ervaren in alle geuren en kleuren die er bestaan. We hebben zelf inmiddels redelijk wat van de wereld gezien en willen graag met Join Hands ook wat terug kunnen doen voor de wereld. Het geld dat we verdienen met Join Hands zal op deze manier ook gedeeltelijk worden teruggegeven aan de wereld. Hier vind je activiteiten en ervaringen die we met jullie willen delen: reiservaringen, projecten, inzamelingsacties en de vruchten die dit alles afwerpt!

Inspiratie

De wereld heeft alle wijsheid in zich...Elk land bezit een deeltje van deze wijsheid en samen vormt het een geheel. Op het moment dat je deze deeltjes samen weet te verbinden heb je een mooi geheel. De wereld is rijk aan kennis, natuur en mooie mensen.

Van het platteland bij jou in de achtertuin tot de bergen in Nepal.  Van de droge vlaktes van de Sahara tot de kleurrijke contouren van Guatemala. Van het georganiseerde leven vol beheerssystemen tot werelden waar menselijk contact centraal staat. Grondstoffen en voedsel die de aarde ons geeft, zaadjes, markten die vol liggen met fruit, groenten en medische kennis en producten uit de natuur. Mijnen die ijzer produceren en hoofden die kennis weten te verspreiden.

Los van de grenzen is de wereld een totaalplaatje! Het gaat erom dat we de krachten weten te bundelen en al deze deeltjes samenvoegen tot een geheel. Dit los van macht, op zoek naar de puurheid en contact vanuit het hart. Dit is precies waar Join Hands voor staat.

 

Projecten

Wij bieden ontwikkelinghulp aan in verschillende landen. We hebben zelf naar de plekken waar we hulp bieden gereist, zodat we met eigen ogen hebben gezien waar de mensen mee geholpen zijn. En we hebben met mensen gesproken waar wij vertrouwen in hebben!

Spreek dit principe je aan en wil je ons ondersteunen, dan hebben we verschillende mogelijkheden. We werken samen met verschillende stichtingen en organisaties.

 

* Project India

  (Samenwerking Mensen met een Missie)


* Project Sri Lanka   

  (Individuele hulp)


* Project Bolivia       

  (Hulp aan straatkinderen)


* Project Nepal       

  (Samenwerking met hulporganisatie Wijchen)

Stichting Join Hands, voert vrijwiligersprojecten uit in het buitenand, in 2018 in India
Stichting Join Hands, voert vrijwiligersprojecten uit in het buitenand, in 2018 in India